HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconCajunpanerad Torsk
topBanner
Cajunpanerad torsk

Cajunpanerad torsk

med pommes frites, paprikasalsa og aioli

Tags:Under 650 kcal
Allergener:SulfitterglutenFiskEggSennep

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Forberedelsestid25 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradMedium
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

1 pose

Bladpersille

7.5 ml

Balsamico

(InneholderSulfitter)

30 g

Panko paneringsmel

(Inneholdergluten)

1 stk

Rød paprika

250 g

Torsk

(InneholderFisk)

2 stk

Tomat

40 g

Aioli

(InneholderEgg, Sennep)

8 g

Ay Cajun-ba

(InneholderSulfitter)

500 g

Poteter

Ikke inkludert i matkassen din

1 stk

Egg* (steg 4)

¼ ts

Salt* (steg 4)

1 ts

Sukker* (steg 3)

1 ss

Hvetemel* (steg 4)

Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Kalorier629.1925 kcal
Energi (kj)2632.5415 kj
Fett18.3805 g
Mettet fett2.1 g
Karbohydrater75.824 g
Sukker15.6 g
Protein37.5878 g
Natrium0.1 mg
arrow down iconarrow down icon
Bakeplate
Stekepanne
Framgangsmåte
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
1

Sett ovnen på 240°C/220°C (varmluft). Skjær poteter (uskrellet) i 1 cm tynne pommes frites. Fordel pommes frites på et stekebrett med bakepapir. Krydre med en klype salt* og pepper*, og drypp over en skvett olivenolje*. Bland godt. Bak i ovnen i 25-30 min.

2

Finhakk tomat og persille. Fjern frøene og finhakk paprika.

3

Bland tomat, paprika, persille, balsamico [1/2 pakke, 2P], sukker* [1 ts | 2 ts] og en klype salt* og pepper* i en skål.

4

Legg fisken på en tallerken og strø over halvparten av Ay-Cajun-ba. Bland hvetemel* [1 ss | 2 ss], salt* [1/4 ts | 1/2 ts] og en stor klype pepper* i en skål. Pisk egg* [1 stk | 2 stk] i en ny skål. Bland panko og resterende Ay-Cajun-ba i en ny skål. Dypp torsken først i hvetemel*, deretter i egg*, så i pankoblandingen. Sett til side på en tallerken. Hvis du ikke har egg*, kan du bruke 2 ss melk.

5

Varm opp nok olivenolje* til å dekke bunnen til en stekepanne på middels høy varme. Stek panert torsk i 3-4 min på hver side. Overfør til en tallerken med kjøkkenpapir. TIPS: Fisken er ferdig når kjøttet er melkehvitt og matt.

6

Anrett panert torsk, pommes frites og paprikasalsa på tallerkener. Server aioli på siden.