Cajunpanert sei
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Cajunpanert sei

Cajunpanert sei

med sprø pommes frites og paprikasalsa

I dag skal vi panere sei med cajunkrydder og lage hjemmelagde pommes frites. Vi skal også blande sammen en vidunderlig paprikasalat, som sammen med en klatt aioli binder smakene på en herlig måte. Gled deg til ukens fiskemiddag!

Tags:
Barnevennlig
Melkefri
Rask
Under 650 kcal
Allergener:
Schwefeldioxide und Sulfite
Gluten
Hvede
Pesce
Senf
Egg

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
NivåMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

6 ml

Balsamico

25 g

Panko paneringsmel

1 pose

Bladpersille

250 g

Sei

1 stk

Paprika

2 stk

Tomat

40 g

Aioli

8 g

Ay Cajun-ba

500 g

Poteter

Ikke inkludert i matkassen din

½ ts

Salt til poteter

1 ts

Sukker til salsa

¼ ts

Salt til salsa

2 ss

Mel til panering

¼ ts

Salt til panering

1

Egg til panering

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier603 kcal
Energi (kj)2523 kj
Fett17.1 g
Mettet fett2.1 g
Karbohydrater77.7 g
Sukker14.4 g
Fiber9.3 g
Protein35.1 g
Kolesterol0.1 mg
Natrium45.3 mg

Framgangsmåte

Lag pommes frites
1

Sett ovnen på 240°C/220°C (varmluft).

Skjær poteter (uskrelt) i 1 cm tynne pommes frites.

Fordel pommes frites på et stekebrett med bakepapir. Krydre med en klype salt og pepper, og drypp over en skvett olivenolje. Bland godt.

Bak i ovnen i 25-30 min.

TIPS: Bruk ekstra brett hvis det blir trangt

Forbered råvarer
2

Finhakk tomat og persille.

Finhakk paprika i 1 cm biter.

Bland paprikasalsa
3

Bland tomat, paprika, persille, balsamico, sukker og en klype salt og pepper i en skål.

Panér fisk
4

Bland hvetemel, salt og en stor klype pepper i en skål.

Pisk egg i en ny skål.

Bland panko og halvparten av Ay-Cajun-ba i en tredje skål.

Tørk fisk lett med kjøkkenpapir, og strø over en klype salt og resterende Ay-Cajun-ba.

Dypp fisk først i hvetemel, deretter i egg, så i pankoblandingen.

TIPS: Hvis du ikke har egg, kan du bruke 2 ss melk.

Stek fisk
5

Varm opp nok olivenolje til å dekke bunnen i en stekepanne på middels høy varme.

Stek fisk i 2-3 min på hver side. Overfør til en tallerken med kjøkkenpapir.

TIPS: Fisken er ferdig når kjøttet er melkehvitt og matt.

6

Anrett cajunpanert fisk, pommes frites og paprikasalsa på tallerkener.

Server aioli på siden.

Meal right image

Utforsk lignende oppskrifter

Meal left image