Våre matkasserHjelpGavekort
Cajunkrydret torsk
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Cajunkrydret torsk

Cajunkrydret torsk

med sitronris og svarte bønner

Denne ukens fiskemiddag blir en favoritt for hele familien. Sprøstekt torsk kydret med gode smaker. Syrlig basmatiris med sitron, stekte svarte bønner, paprika, mais og hvitløk. Alt toppes med en sterk cajunmajones og grønn vårløk.

Tags:
Under 650 kcal
Rask
Hvetefri
Melkefri
Allergener:
Fisk
Sulfitter
Egg
Sennep

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

150 g

Basmatiris

½ pakke

Svarte bønner

1 boks

Mais

1 stk

Paprika

1 stk

Vårløk

4 g

Hvitløksflørt

250 g

Torsk

(Inneholder Fisk)

4 g

Ay Cajun-ba

(Inneholder Sulfitter)

25 g

Majones

(Inneholder Egg, Sennep)

½ stk

Sitron

Ikke inkludert i matkassen din

3 dl

Vann (steg 1)

½ ts

Salt (steg 1)

3 ss

Vann (steg 3)

½ ts

Salt (steg 3)

½ ss

Vann (steg 5)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier632 kcal
Energi (kj)2644 kj
Fett12.8 g
Mettet fett1.4 g
Karbohydrater83 g
Sukker12 g
Protein34.8 g
Natrium0.1 mg

Stekepanne
Kasserolle

Framgangsmåte

Kok ris
1

Kok opp en kjele med vann [3 dl | 6 dl]. 

Tilsett ris og salt [½ ts | 1 ts] og rør godt. Dekk til med lokk og senk til middels lav varme. Småkok i 10 min. 

Skjær sitron [½ stk, 2P] i båter. Ta kjelen av varmen og la hvile under lokk i ytterligere 10 min, eller til risen er mør.

Rett før servering, tilsett saft fra alle sitronbåtene og rør risen opp med en gaffel. 

Forbered råvarer
2

Hell væsken av svarte bønner [½ pakke, 2P] og skyll dem.

Hell væsken av mais.

Fjern frøene og skjær paprika i 2 cm biter.

Skjær vårløk i tynne skiver, skill det hvite fra det grønne.

Stek grønnsaker
3

Varm opp en skvett olivenolje i en stekepanne på middels høy varme.

Stek paprika og det hvite av vårløken i 2-3 min.

Rør inn svarte bønner [½ pakke, 2P], mais, Hvitløksflørt, salt [½ ts | 1 ts] og vann [3 ss | 6 ss]. Kok i ytterligere 1-2 min. Krydre med en klype pepper og sett til side i en skål.

Stek fisk
4

Klapp fisk tørr med kjøkkenpapir. Krydre med halvparten av Ay Cajun-ba og en klype salt og pepper på hver side.

Om nødvendig, tilsett en skvett olivenolje i stekepannen, og varm opp på middels høy varme.

Stek fisk i 2-3 min på hver side. Krydderblandingen kan bli mørk, men den skal ikke bli brent.

TIPS: Fisken er ferdig når kjøttet er melkehvitt og matt.

Lag dressing
5

Bland resterende Ay Cajun-ba, majones, en klype salt og vann [½ ss | 1 ss] i en skål.

Server
6

Anrett sitronris, grønnsaker og torsk på tallerkener.

Drypp over dressing og pynt med det grønne av vårløken.