HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconCajunkrydret Torsk
topBanner
Cajunkrydret torsk

Cajunkrydret torsk

med sitronris og svarte bønner

Cajunkrydret torsk med sitronris og svarte bønner

Tags:Under 650 kcalRaskHvetefri
Allergener:FiskSulfitterEggSennep

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Forberedelsestid20 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradEnkel
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

150 g

Basmatiris

½ stk

Sitron

½ pakke

Svarte bønner

150 g

Mais

1 stk

Paprika

1 stk

Vårløk

4 g

Hvitløksflørt

250 g

Torsk

(InneholderFisk)

4 g

Ay Cajun-ba

(InneholderSulfitter)

25 g

Majones

(InneholderEgg, Sennep)

Ikke inkludert i matkassen din

3 dl

Vann (steg 1)

½ ts

Salt (steg 1)

3 ss

Vann (steg 3)

½ ts

Salt (steg 3)

½ ss

Vann (steg 5)

Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Kalorier644 kcal
Energi (kj)2696 kj
Fett14.28 g
Mettet fett1.8 g
Karbohydrater82.83 g
Sukker12 g
Protein37.89 g
Natrium71.4 mg
arrow down iconarrow down icon
Stekepanne
Rivjern
Kasserolle
Framgangsmåte
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
1

Kok opp en kjele med vann* [3 dl | 6 dl]. Tilsett ris og salt* [½ ts | 1 ts] og rør godt. Dekk til med lokk og senk til middels lav varme. Småkok i 12 min. Riv en klype sitronskall og skjær sitron [½ stk, 2P] i båter. Ta kjelen av varmen og la hvile under lokk i ytterligere 10 min, eller til risen er mør. Rett før servering, tilsett sitronskall og saft fra alle sitronbåtene og rør risen opp med en gaffel. VIKTIG: Husk å skrubbe sitron før du river skallet.

2

Hell væsken av svarte bønner [½ pakke, 2P] og skyll dem. Hell væsken av mais. Fjern frøene og skjær paprika i 2 cm biter. Skjær vårløk i tynne skiver, skill det hvite fra det grønne.

3

Varm opp en skvett olivenolje* i en stekepanne på middels høy varme. Stek paprika og det hvite av vårløken i 2-3 min. Rør inn svarte bønner [½ pakke, 2P], mais, hvitløksflørt, salt* [½ ts | 1 ts] og vann* [3 ss | 6 ss]. Kok i ytterligere 1-2 min. Krydre med en klype pepper* og sett til side i en skål.

4

Klapp fisk tørr med kjøkkenpapir. Krydre med halvparten av Ay Cajun-ba og en klype salt* og pepper* på hver side. Om nødvendig, tilsett ytterligere en skvett olivenolje* til stekepannen, og varm opp på middels høy varme. Stek fisk i 2-3 min på hver side. Krydderblandingen kan bli mørk, men den skal ikke bli brent. TIPS: Fisken er ferdig når kjøttet er melkehvitt og matt.

5

Bland resterende Ay Cajun-ba, majones, en klype salt* og vann* [½ ss | 1 ss] i en skål.

6

Anrett sitronris, grønnsaker og torsk på tallerkener. Drypp over dressing og pynt med det grønne av vårløken.