Skip to main content
Cajunkrydret svinekjøtt
Cajunkrydret svinekjøtt

Cajunkrydret svinekjøtt

med grønnsaker og srirachamajones

I dag skal vi gjøre en ny vri på en klassiker. Vi skal krydre opp det tradisjonelle, pannestekte svinekjøttet med vårt eget krydder, og vi skal fargelegge med friske grønnsaker. Gulrot, poteter og rødløk bakes i ovnen, som videre blandes med mais og frisk spinat. Vi topper alt med en klatt av vår smakfulle srirachamajones.

Tags:
Hvetefri
Melkefri
Under 650 kcal
Allergener:
Sulfitter

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid30 minutter
20 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

30 g

Spinat

2 stk

Gulrot

500 g

Poteter

1 g

Mais

4 g

Ay Cajun-ba

50 g

Vegansk srirachamajones

300 g

Svin ytrefilet

1 stk

Rødløk

Ikke inkludert i matkassen din

½ ts

Salt til grønnsaker

¼ ts

Salt til kjøtt

Næringsinnhold

Kalorier631 kcal
Energi (kj)2642 kj
Fett20.6 g
Mettet fett2.7 g
Karbohydrater65.6 g
Sukker16.8 g
Fiber8.8 g
Protein44.9 g

Framgangsmåte

Forbered råvarer
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skjær rødløk i 2 cm båter.

Skjær gulrot og potet (uskrelt) i 2 cm biter.

Skjær svinekjøtt i 1 stk per person, på et eget skjærebrett.

Bak grønnsaker
2

Fordel grønnsakene på et stekebrett med bakepapir. Drypp over en skvett olivenolje og krydre med salt og en klype pepper. Bland godt.

Stek i ovnen i 25-35 min, eller til gyllen.

TIPS: Bruk ekstra brett hvis det blir trangt

Forbered råvarer
3

Skyll spinat.

Hell væsken av mais.

Når grønnsakene har 10 min igjen i ovnen, legg mais på stekebrettet og stek ut tiden.

Stek svinekjøtt
4

Når grønnsakene har 5 min igjen, varm opp en skvett olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.

Tilsett svinekjøtt, krydre med Ay Cajun-ba og en klype salt. Stek i 3-4 min på hver side, til gjennomstekt.

TIPS: Kjøttet er ferdig når det ikke lenger er rosa i midten.

Bland spinat
5

Skjær svinekjøtt i skiver.

Bland spinat med de ferdigstekte grønnsakene på stekebrettet.

Server
6

Anrett ovnsbakte grønnsaker og svinekjøtt på tallerkener.

Topp med en klatt srirachamajones.