Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
1 stk
Koriander
1 stk
Lime
250 g
Ørret
1 stk
Tomat
50 g
Majones
1 stk
Agurk
2 g
Røkt paprikapulver
450 g
Søtpotet
1 stk
Hvitløk
4 g
Ay Cajun-ba
1 stk
Salat
1 ss
Olje til salat
¼ ts
Salt til salat
3 ss
Melk til mos
½ ts
Salt til mos
Kok opp en stor kjele med saltet vann.
Skrell og skjær søtpotet i 2 cm store biter.
Skrell hvitløk.
Kok søtpotet og hvitløk i 11-13 min, eller til de enkelt kan deles med en kniv. Hell av vannet.
I mellomtiden, finhakk tomat, agurk og koriander.
Skjær lime i skiver.
Bland limesaft, olivenolje, salt, tomat, agurk og koriander i en mellomstor skål.
Bland majones, røkt paprikapulver og en klype salt og pepper i en liten skål.
Tørk ørret lett med kjøkkenpapir, og krydre med Ay Cajun-ba og en klype salt på hver side.
Varm opp olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme. Stek med skinnsiden ned i 3-4 min. Snu og stek videre i 3-5 min, eller til fisken er gjennomstekt.
TIPS: Ørreten er ferdig når kjøttet er matt i midten.
Tilsett melk, salt og en klype pepper i kjelen med søtpotet. Mos til en glatt konsistens.
TIPS: Tilsett en klatt smør om ønskelig.
Fordel søtpotetmos, ørret og salsa på tallerkener.
Server med en klatt paprikamajones på siden.