Skip to main content
Cajunkrydret ørret
Cajunkrydret ørret

Cajunkrydret ørret

med søtpotetmos og salsa

Tags:
Under 50g karbo
Hvetefri
Spis meg først
Allergener:
Fisk
Egg
Sennep
Sulfitter

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid35 minutter
35 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

1 stk

Koriander

1 stk

Lime

250 g

Ørret

1 stk

Tomat

50 g

Majones

1 stk

Agurk

2 g

Røkt paprikapulver

450 g

Søtpotet

1 stk

Hvitløk

4 g

Ay Cajun-ba

1 stk

Salat

Ikke inkludert i matkassen din

1 ss

Olje til salat

¼ ts

Salt til salat

3 ss

Melk til mos

½ ts

Salt til mos

Næringsinnhold

Kalorier676 kcal
Energi (kj)2827 kj
Fett38.5 g
Mettet fett3.2 g
Karbohydrater47.3 g
Sukker8.3 g
Fiber7.9 g
Protein33 g
Natrium0.1 mg

Framgangsmåte

Kok søtpotet
1

Kok opp en stor kjele med saltet vann.

Skrell og skjær søtpotet i 2 cm store biter.

Skrell hvitløk.

Kok søtpotet og hvitløk i 11-13 min, eller til de enkelt kan deles med en kniv. Hell av vannet.

Finhakk grønnsaker
2

I mellomtiden, finhakk tomat, agurk og koriander.

Skjær lime i skiver.

Lag salsa
3

Bland limesaft, olivenolje, salt, tomat, agurk og koriander i en mellomstor skål.

Bland majones, røkt paprikapulver og en klype salt og pepper i en liten skål.

Stek fisk
4

Tørk ørret lett med kjøkkenpapir, og krydre med Ay Cajun-ba og en klype salt på hver side.

Varm opp olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme. Stek med skinnsiden ned i 3-4 min. Snu og stek videre i 3-5 min, eller til fisken er gjennomstekt.

TIPS: Ørreten er ferdig når kjøttet er matt i midten.

Mos søtpotet
5

Tilsett melk, salt og en klype pepper i kjelen med søtpotet. Mos til en glatt konsistens.

TIPS: Tilsett en klatt smør om ønskelig.

Server
6

Fordel søtpotetmos, ørret og salsa på tallerkener.

Server med en klatt paprikamajones på siden.