Skip to main content
Cajun rubbed pork tenderloin
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Cajun rubbed pork tenderloin

Cajun rubbed pork tenderloin

with caesar salad and garlic bread

Tags:
Under 650 kcal
Rask
Allergener:
Sulfitter
Hvete
Gluten
Melk
Egg
Sennep

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

300 g

Svin ytrefilet

2 g

Ay Cajun-ba

(Inneholder: Sulfitter)

1 stk

Hvitløk

1 stk

Stenovnsbakt baguette

(Inneholder: Hvete, Gluten)

2 stk

Tomat

1 stk

Agurk

1 stk

Gulrot

1 stk

Salat

10 g

Finrevet ost

(Inneholder: Melk, Egg)

40 g

Aioli

(Inneholder: Sennep, Egg)

Ikke inkludert i matkassen din

1.5 ss

Smør (steg 1)

½ ts

Salt (steg 5)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier612 kcal
Energi (kj)2560 kj
Fett27.9 g
Mettet fett9.2 g
Karbohydrater42.8 g
Sukker9 g
Protein46.5 g
Natrium0 mg

Redskaper

Bakeplate

Framgangsmåte

1
2
3
4
5
6