Skip to main content
BLT-brioche med kyllingbryst
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
BLT-brioche med kyllingbryst

BLT-brioche med kyllingbryst

med kremet ranchdressing og eplesalat

"BLT" står for "bacon, lettuce and tomato" - altså bacon, salat og tomat, - og er en klassisk amerikansk sandwich. Vi lager vår versjon med lune briochebrød og serverer dem med sprø rotfruktfries, kremet ranchsaus og en frisk eplesalat.

Allergener:
Egg
Gluten
Melk
Hvete
Sennep
Selleri

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid30 minutter
25 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

125 g

Bacon, skiver

2 stk

Briochebrød

(Inneholder: Egg, Gluten, Melk, Hvete Kan inneholde spor av: Sesam, Soya)

1 stk

Tomat

1 stk

Salat

500 g

Poteter

50 g

Majones

(Inneholder: Egg, Sennep)

75 ml

Rømme

(Inneholder: Melk)

½ stk

Hvitløk

1 stk

Gressløk

40 g

Ruccola

1 stk

Eple

4 g

Hello Sunrise

(Inneholder: Selleri, Sennep)

1 stk

Pastinakk

300 g

Kyllingbryst

Ikke inkludert i matkassen din

½ ts

Salt til poteter

¼ ts

Salt til salat

½ ss

Olje til salat

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier1165 kcal
Energi (kj)4876 kj
Fett52.5 g
Mettet fett16.1 g
Karbohydrater113.1 g
Sukker24.5 g
Protein61.6 g
Natrium184.5 mg

Redskaper

Bakeplate

Framgangsmåte

Ovnsbak fries
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skjær potet og pastinakk (uskrelte) i 1 cm tynne staver.

Fordel rotfrukter på et stekebrett med bakepapir. Drypp over en skvett olivenolje og krydre med salt, Hello Sunrise og en klype pepper. Bland godt.

Bak i ovnen i 25-35 min, eller til gylne og myke.

TIPS: Bruk flere stekebrett ved behov.

Lag ranchsaus
2

I mellomtiden, finhakk gressløk.

Finhakk eller press hvitløk.

Bland hvitløk, rømme, majones, gressløk og en klype salt og pepper i en liten skål. Sett til side.

Forbered grønnsaker
3

Skyll ruccola.

Skjær av rotdelen og trekk forsiktig salatbladene fra hverandre.

Skjær tomat i tynne skiver.

Halver eple, fjern frø og skjær i tynne skiver.

Ovnsstek bacon
4

Fordel bacon på et nytt stekebrett med bakepapir når det gjenstår 15 min av potetens steketid.

Stek i ovnen i 13-15 min, eller til gyllent og sprøtt.

Varm brød
5

Del brød på midten og legg dem direkte på en rist i ovnen. Varm i 3-4 min, eller til gjennomvarme.

Bland ruccola, eple, salt og olivenolje i en stor skål.

Server
6

Anrett fries og salat på tallerkener.

Smør brød med ranchsaus og fyll dem med bacon, salat og tomat. Krydre med en klype salt og pepper.

Server med resterende ranchsaus som dipp.