150 g
Basmati villris
4 g
Kyllingbuljong
300 g
Kyllingbryst
1 stk
Agurk
½ stk
Pære
1 stk
Gulrot
100 g
Bearnaisesaus
(InneholderMelk)60 g
Salatblanding
20 g
Honning- og sennepsdressing
(InneholderSulfitter, Egg, Sennep)3 dl
Vann (steg 1)
Kok opp vann* [2 ½ dl | 5 dl] i en kjele. Tilsett ris og kyllingbuljong, senk til lav varme og la simre under lokk i 15 min. Ta kjelen av varmen og la hvile under lokk frem til servering.
Skjær kyllingbryst i 3 stykker per pers. Krydre kylling med en klype salt*. Varm en skvett olivenolje* i en stor stekepanne på middels høy varme. Stek kylling under omrøing i 5-6 min, inntil gyllen og gjennomstekt.
Del pære [½ stk, 2P], fjern kjerne og skjær i tynne skiver. Skjær agurk i tynne, halve skiver. Skjær gulrot (uskrellet) i tynne staver.
Tilsett bearnaisesaus i stekepannen med kylling og varm opp i 1 min.
Bland salatmix, gulrot, agurk, pære og honning- og sennepsdressing i en stor bolle.
Anrett ris og salat i hver sin side på tallerkener. Topp ris med kylling og sørg for å få all sausen med!