topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Kylling bearnaise

Kylling bearnaise

med villris og pæresalat

Tags:
Under 650 kcal
Rask
Allergener:
Melk
Sulfitter
Egg
Sennep

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

150 g

Basmati villris

4 g

Kyllingbuljong

300 g

Kyllingbryst

1 stk

Agurk

½ stk

Pære

1 stk

Gulrot

100 g

Bearnaisesaus

(Inneholder Melk)

60 g

Salatblanding

20 g

Honning- og sennepsdressing

(Inneholder Sulfitter, Egg, Sennep)

Ikke inkludert i matkassen din

3 dl

Vann (steg 1)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier568 kcal
Energi (kj)2375 kj
Fett10.67 g
Mettet fett4.8 g
Karbohydrater72.96 g
Sukker12.2 g
Protein43.04 g
Natrium0 mg

Redskaper

Stekepanne
Kasserolle

Framgangsmåte

Kok ris
1

Kok opp vann* [2 ½ dl | 5 dl] i en kjele. Tilsett ris og kyllingbuljong, senk til lav varme og la simre under lokk i 15 min. Ta kjelen av varmen og la hvile under lokk frem til servering. 


Stek kylling
2

Skjær kyllingbryst i 3 stykker per pers. Krydre kylling med en klype salt*. Varm en skvett olivenolje* i en stor stekepanne på middels høy varme. Stek kylling under omrøing i 5-6 min, inntil gyllen og gjennomstekt. 


Forbered frukt og grønt
3

Del pære [½ stk, 2P], fjern kjerne og skjær i tynne skiver. Skjær agurk i tynne, halve skiver. Skjær gulrot (uskrellet) i tynne staver. 


Varm om bearnaisesaus
4

Tilsett bearnaisesaus i stekepannen med kylling og varm opp i 1 min. 


Lag pæresalat
5

Bland salatmix, gulrot, agurk, pære og honning- og sennepsdressing i en stor bolle. 


Servér
6

Anrett ris og salat i hver sin side på tallerkener. Topp ris med kylling og sørg for å få all sausen med! 


Meal right image

Utforsk lignende oppskrifter

Meal left image