BBQ-marinated chicken and corn salad
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
BBQ-marinated chicken and corn salad

BBQ-marinated chicken and corn salad

with garlic bread and cajun yoghurt

I dag kan vi grille kylling! Vi skal steke eller grille BBQ-marinert kylling til perfeksjon. Vi griller også mais og rødløk, som vi blander til en fyldig salat. Det hjemmelagde hvitløksbrødet blir sprøtt og godt, og passer perfekt til denne grillmiddagen.

Allergener:
Hvede
Gluten
Milk
Schwefeldioxide und Sulfite
Egg
Senf

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid35 minutter
35 minutter
NivåMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

1 stk

Stenovnsbakt baguette

1 stk

Hvitløk

1 stk

Maiskolbe

60 g

Salatblanding

300 g

Kyllingbrystfilet, BBQ-marinert

2 stk

Rødløk

½ stk

Bladpersille

75 ml

Yoghurt

2 g

Ay Cajun-ba

125 g

Cherrytomater

20 g

Honning- og sennepsdressing

1 pakke

Gresskarkjerner

Ikke inkludert i matkassen din

1 ss

Smør (steg 2)

2 ss

Smør (steg 4)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier847 kcal
Energi (kj)3542 kj
Fett40.6 g
Mettet fett18 g
Karbohydrater80.8 g
Sukker12.2 g
Fiber9.3 g
Protein49.5 g

Redskaper

Bakeplate
Stekepanne

Framgangsmåte

1

Ta smør* ut av kjøleskapet. Hvis du ikke griller, sett ovnen på 200°C/180°C (varmluft). Skjær rødløk i seks båter. Skjær tomat i 1 cm biter. Press eller finhakk hvitløk. Finhakk persille. Skyll salatblanding i et dørslag under kaldt vann.

2

Fjern bladene fra mais. Smør hver maiskolbe med smør [1/2 ss | 1 ss] og krydre med en klype salt*. Pakk maiskolbe inn i folie. Fordel maiskolbe og rødløk på et stekebrett med bakepapir. Stek i 20-25 min, til maisen og løken er myke. GRILLTIPS: Grill maiskolbe i 12-15 min, til mør. Avkjøl og fjern bladene.

Lag hvitløksbrød
3

Bland hvitløk og halvparten av persillen med smør* [2 ss | 4 ss]. Skjær baguette i to. Smør på hvitløkssmør og krydre med en klype salt*. Legg baguette på stekebrettet med maiskolbe. Bak i 6-8 min, til brødet er sprøtt og ristet. GRILLTIPS: Grill baguette på middels varme i 12-15 min.

4

Krydre kyllingbryst på hver side med en klype salt* og pepper*. Varm opp en skvett olivenolje* i en stekepanne på middels varme. Stek kylling i 2 min på hver side. Legg kylling på et stekebrett med bakepapir og bak i ovnen i 10-12 min. GRILLTIPS: Grill kyllingen i 5-7 min på hver side på middels varme. La hvile under folie i 5 min. VIKTIG: Kyllingen er ferdig når kjøttet er helt hvitt og gjennomstekt.

5

Skjær maiskorn av kolbe. Bland rødløk, tomat, salatblanding og resterende persille i en skål. Krydre med en stor klype salt* og pepper*. Du kan også tilsette en skvett olivenolje* om du ønsker. Bland godt. Bland rømme [1/2 pakke, 2P] og hvitløksflørt [1/2 pakke, 2P] i en liten skål.

6

Anrett BBQ-kylling, hvitløksbrød og maissalat på tallerkener. Topp med noen klatter hvitløksdressing.