BBQ-krydret pulled pork-bowl
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
BBQ-krydret pulled pork-bowl

BBQ-krydret pulled pork-bowl

med ostetoppede fries og kremet slaw

Med inspirasjon fra det amerikanske kjøkkenet kan vi by på en klassisk oppskrift med velkjente smaker. Vi ovnsbaker fries til de blir gylne og sprø, og topper de med finrevet ost. Svinekjøttet mørnes med vår egen krydderblanding, Ay Cajun-ba, før det rives til strimler og toppes med BBQ-saus. For å friske opp retten serverer vi mild og kremet slaw av rømme, kål og gulrot som tilbehør.

Tags:
Under 650 kcal
Allergener:
Melk
Sulfitter
Sennep
Egg

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

75 ml

Rømme

(Inneholder Melk)

4 g

Kyllingbuljong

150 g

Strimlet salat (kål, savoy, gulrot)

4 g

Røkt paprikapulver

60 g

BBQ-saus

(Inneholder Sulfitter, Sennep)

4 g

Ay Cajun-ba

(Inneholder Sulfitter)

250 g

Pulled pork

1 pose

Gressløk

40 g

Finrevet ost

(Inneholder Melk, Egg)

500 g

Poteter

Ikke inkludert i matkassen din

½ ts

Salt til poteter

¼ ts

Salt til slaw

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier630 kcal
Energi (kj)2636 kj
Fett26.1 g
Mettet fett12.2 g
Karbohydrater62.6 g
Sukker15.3 g
Protein37 g
Natrium392.2 mg

Framgangsmåte

Lag fries
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skjær potet (uskrelt) i 1 cm tynne staver.

Fordel potet på et stekebrett med bakepapir. Bland med en skvett olivenolje, røkt paprikapulver, salt og en klype pepper.

Bak i ovnen i 25-35 min, eller til gylne og myke.

TIPS: Bruk ekstra brett hvis det blir trangt

Forbered gressløk
2

I mellomtiden, finhakk gressløk.

Lag pulled pork
3

Tilsett kjøtt, sky fra pakningen, kyllingbuljong, Ay Cajun-ba og vann i en kjele med lokk.

Varm opp på middels varme og la putre under lokk i 12-14 min.

Bland slaw
4

I mellomtiden, bland rømme, kålblanding, salt og en klype pepper i en stor skål.

Tilsett ost
5

Dryss revet ost over ferdige fries, og la osten smelte.

Riv kjøttet til strimler med to gafler.

Server
6

Anrett fries, pulled pork og slaw i dype tallerkener.

Hell BBQ-saus over pulled pork og topp med gressløk.