Skip to main content
Asiatisk vegetardeigtaco

Asiatisk vegetardeigtaco

med syltet rødløk og peanøtter

Inviter til en kreativ og noe utradisjonell tacofest med denne asiatiske vegetardeigtacoen. Vi fyller tacolefsene med spisskålsalat vendt i asiatisk majones, limesyltet rødløk, vegetardeig og gulrot stekt i ingefærkrydder og et utvalg asiatiske sauser. Retten kan fint nytes på familiens tacofredag, eller alle andre dager i uken!

Tags:
Vegetar
Melkefri
Rask
Allergener:
Sennep
Egg
Peanøtter
Soya
Hvete
Gluten
Sesam
Bygg

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

5 g

Ginger Ninja

1 stk

Lime

20 g

Saltede peanøtter

50 g

Vegansk asiatisk majones

1 stk

Agurk

25 ml

Soyasaus

160 g

Vegetardeig

8 stk

Små tortillabrød

150 g

Spisskål, skåret

½ stk

Rødløk

2 stk

Gulrot

40 g

Søt chilisaus

Ikke inkludert i matkassen din

¼ ts

Salt til sylting

¼ ts

Sukker til sylting

¼ ts

Salt til salat

½ ss

Olje til steking

1 ss

Vann til saus

Næringsinnhold

Kalorier881 kcal
Energi (kj)3685 kj
Fett39.2 g
Mettet fett4.7 g
Karbohydrater94.7 g
Sukker26.2 g
Fiber13.6 g
Protein30.1 g

Framgangsmåte

Sylt rødløk
1

Har du ikke mikrobølgeovn, forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).

Skjær lime i båter.

Skjær rødløk i tynne skiver. Bland rødløk, salt, sukker og en stor skvett limesaft i en liten skål. Sett til side.

Lag salat
2

Skjær agurk i 1 cm biter. Bland agurk, spisskål, asiatisk majones og salt i en stor skål. Sett til side.

Riv gulrot (uskrelt) grovt.

Stek grønnsaker
3

Varm opp olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.

Stek vegetardeig, gulrot og Ginger Ninja i 4-5 min, eller til lett brunet.

Tilsett søt chilisaus, soyasaus, en klype salt og vann. Kok i 1-2 min, eller til gjennomvarmet.

Forbered peanøtter
4

I mellomtiden, grovhakk peanøtter.

Varm tortillabrød
5

Har du mikrobølgeovn, legg tortillabrød på en tallerken og varm i 30-60 sek.

Bruker du ovn, pakk tortillabrød inn i folie og varm i 4-5 min.

Server
6

Anrett tortillabrød på tallerkener og fyll med salat.

Topp med asiatisk vegetardeig, syltet løk og et dryss peanøtter.

Meal right image

Utforsk lignende oppskrifter

Meal left image