Asiatisk vegetardeigtaco
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Asiatisk vegetardeigtaco

Asiatisk vegetardeigtaco

med syltet rødløk og peanøtter

Inviter til en kreativ og noe utradisjonell tacofest med denne asiatiske vegetardeigtacoen. Vi fyller tacolefsene med spisskålsalat vendt i asiatisk majones, limesyltet rødløk, vegetardeig og gulrot stekt i ingefærkrydder og et utvalg asiatiske sauser. Retten kan fint nytes på familiens tacofredag, eller alle andre dager i uken!

Tags:
Rask
Vegetar
Melkefri
Allergener:
Gluten
Hvede
Gerste
Soja
Senf
Egg
Sesamzaad
Jordnødder

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

8 stk

Små tortillabrød

160 g

Vegetardeig

5 g

Ginger Ninja

1 stk

Agurk

150 g

Spisskål, skåret

½ stk

Lime

2 stk

Gulrot

½ stk

Rødløk

50 g

Asiatisk majones

25 ml

Soyasaus

40 g

Søt chilisaus

20 g

Saltede peanøtter

Ikke inkludert i matkassen din

¼ ts

Salt (steg 1)

¼ ts

Sukker (steg 1)

¼ ts

Salt (steg 2)

½ ss

Olivenolje (steg 3)

1 ss

Vann (steg 3)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier867 kcal
Energi (kj)3626 kj
Fett39 g
Mettet fett4.7 g
Karbohydrater92.7 g
Sukker26 g
Fiber13.1 g
Protein30 g

Redskaper

Stekepanne
Rivjern

Framgangsmåte

Sylt rødløk
1

Har du ikke mikrobølgeovn, forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).

Skjær lime [1/2 stk, 2P] i båter.

Skjær rødløk [1/2 stk, 2P] i tynne skiver. Bland rødløk, salt [1/4 ts | 1/2 ts], sukker [1/4 ts | 1/2 ts] og en stor skvett limesaft i en liten skål. Sett til side. 

Lag salat
2

Skjær agurk i 1 cm biter. Bland agurk, spisskål, asiatisk majones og salt [1/4 ts | 1/2 ts] i en stor skål. Sett til side.

Riv gulrot (uskrelt) grovt.

Stek grønnsaker
3

Varm opp olivenolje [1/2 ss | 1 ss] i en stor stekepanne på middels høy varme.

Stek vegetardeig, gulrot og Ginger Ninja i 4-5 min, eller til lett brunet.

Tilsett søt chilisaus, soyasaus, en klype salt og vann [1 ss | 2 ss]. Kok i 1-2 min, eller til gjennomvarmet.

Forbered peanøtter
4

I mellomtiden, grovhakk peanøtter.

Varm tortillabrød
5

Har du mikrobølgeovn, legg tortillabrød på en tallerken og varm i 30-60 sek.

Bruker du ovn, pakk tortillabrød inn i folie og varm i 4-5 min.

Server
6

Anrett tortillabrød på tallerkener og fyll med salat.

Topp med asiatisk vegetardeig, syltet løk og et dryss peanøtter.

Meal right image

Utforsk lignende oppskrifter

Meal left image