topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Asiatisk wok

Asiatisk wok

med svinekam, pak choi og grønnsaksris

Tags:
Rask
Allergener:
Gluten
Sulfitter
Hvete
Sesam
Soya

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
15 minutter
VanskelighetsgradMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

300 g

Svin ytrefilet

2 stk

Gulrot

1 stk

Hvitløk

150 g

Basmatiris

1 stk

Pak choi

1 stk

Lime

75 g

Asiatisk woksaus

(Inneholder Gluten, Sulfitter, Hvete, Sesam, Soya)

20 g

Peanøtter

1 pose

Koriander

Ikke inkludert i matkassen din

3 dl

Vann (steg 1)

½ ts

Salt (steg 1)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier546 kcal
Energi (kj)2286 kj
Fett4.93 g
Mettet fett1.5 g
Karbohydrater78.27 g
Sukker17.3 g
Protein45.13 g
Natrium0 mg

Redskaper

Stekepanne
Rivjern
Kasserolle

Framgangsmåte

Kok hvitløksris
1

Finhakk eller press hvitløk. Smelt en klatt smør* med en skvett olivenolje* i en kjele på middels høy varme. Stek

hvitløk i 1-2 min. Tilsett ris, vann* [3 dl | 6 dl] og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] til kjelen og kok opp. Legg lokk på og senk til lav varme. Kok i 10 min. Fjern kjelen fra varmen og la hvile under lokk i 10 min, eller til vannet

er absorbert. TIPS: Ikke smugtitt - risen skal dampes! 

Forbered råvarer
2

Grovhakk pak choi. Riv gulrot. Skjær lime i båter. Skjær svinekjøtt i 3 x 3 cm store biter på et nytt stekebrett. 

Stek grønnsaker
3

Varm opp en skvett olivenolje* i en stekepanne på middels høy varme. Stek pak choi og gulrot i 3-4 min. Krydre med en klype salt* og pepper*. Overfør til en skål og sett til side. 

Stek svinekjøtt
4

Stek svinekjøtt i 3-4 min. Når kjøttet er gjennomstekt, tilsett asiatisk woksaus. VIKTIG: Kjøttet er ferdig når det er gjennomstekt og uten antydninger av rødt. 

Grovhakk koriander
5

Grovhakk koriander og peanøtter. Bland pak choi og gulrot med ris.

Servér
6

Fordel ris mellom tallerkener og topp med grønnsaker og svinekjøtt. Drypp over resterende saus fra stekepannen. Strø over peanøtter og koriander. Server limebåter på siden. 

Meal right image

Utforsk lignende oppskrifter

Meal left image