Gira på noe skikkelig godt til middag? Denne smakfulle asiatiske nudelretten består av kjøttdeig stekt sammen med sopp og gulrot og en velbalansert asiatisk woksaus med hvitløk, tomatpuré og soya. Til slutt blandes alt sammen med nudler. Retten toppes med frisk vårløk.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
12.5 ml
Soyasaus
250 g
Kjøttdeig av storfe og svin
150 g
Udonnudler, tørkede
75 g
Asiatisk woksaus
1 stk
Hvitløk
35 g
Tomatpure
1 stk
Gulrot
200 g
Sjampinjong
½ stk
Purre
1 ss
Olje til steking
½ dl
Spart nudelvann
¼ ts
Salt til saus
Kok opp saltet vann i en kjele.
Grovhakk sopp.
Finhakk gulrot (uskrelt) i 1 cm biter.
Varm opp olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.
Stek sopp og gulrot i 3-4 min, eller til brunet sopp.
Krydre med en klype salt og pepper.
Tilsett kjøttdeig og stek videre i 4-5 min, til brunet.
I mellomtiden, kok nudler i 4-6 min, til møre.
Rett før vannet helles av, spar litt pastavann i en kopp.
Skyll nudler under kaldt vann.
TIPS: Kokevannet bør være like salt som sjøvann.
I mellomtiden, finhakk eller press hvitløk.
Tilsett tomatpuré og hvitløk til pannen med kjøtt. Stek i 1-2 min, eller til velduftende.
Tilsett pastavann, soyasaus, asiatisk woksaus og salt.
VIKTIG: Kjøttdeigen er ferdig når den er uten antydning av rosa.
Bland inn nudler.
Skjær vårløk i tynne skiver på skrå.
Anrett asiatiske nudler i skåler.
Pynt med vårløk.