HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconAmerikansk Svinekjøttpanne
topBanner
Amerikansk svinekjøttpanne

Amerikansk svinekjøttpanne

med karamellisert løk og urtedressing

Denne retten er perfekt på en dag der du er sulten og vil ha noe skikkelig godt. Vi byr på en amerikansk kjøttdeigpanne med paprika, tomat, ovnsbakt potet, spinat, hvitløk og worcestersaus. Tilbehøret i dag er karamellisert løk og en herlig urtedressing med persille.

Tags:Barnevennlig
Allergener:SulfitterglutenSoyaSennepmelk

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Forberedelsestid30 minutter
30 minutter
VanskelighetsgradEnkel
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

500 g

Poteter

1 stk

Rød paprika

1 stk

Hvitløk

1 pose

Bladpersille

1 stk

Løk

1 stk

Vårløk

125 g

Cherrytomater

30 g

Spinat

(Kan inneholdeselleri)

12 ml

Balsamico

(InneholderSulfitter)

15 g

Worcestersaus

(Inneholdergluten, Soya, Sennep)

75 g

Rømme

(Inneholdermelk)

300 g

Svin ytrefilet

Ikke inkludert i matkassen din

1 ts

Sukker (steg 3)

½ ts

Salt (steg 4)

½ ss

Olivenolje (steg 3)

½ ss

Olivenolje (steg 4)

1 ss

Vann (steg 3)

Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Kalorier566.025 kcal
Energi (kj)2368.2488 kj
Fett15.1525 g
Mettet fett4.7 g
Karbohydrater61.9916 g
Sukker19.4 g
Protein45.7223 g
Natrium0 mg
arrow down iconarrow down icon
Bakeplate
Stekepanne
Framgangsmåte
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
1

Sett ovnen på 240°C/220°C (varmluft). Skjær poteter (uskrellet) i 2 cm biter. Fordel poteter på et stekebrett med bakepapir. Krydre med en klype salt og pepper og drypp over en skvett olivenolje. Bland godt. Stek i 25-30 min. TIPS: Sørg for å skjære potetene i riktig størrelse slik at de blir ferdige til tiden.

2

Fjern frøene og skjær paprika i 2 cm biter. Skjær løk i tynne skiver. Finhakk persille (spar litt til pynt). Skjær vårløk i tynne skiver. Finhakk eller press hvitløk. Skyll og tørk spinat. Skjær svinekjøtt i 2 cm biter på et eget skjærebrett. Bland rømme [½ pakke, 2P] og halvparten av persillen i en skål. Sett til side.

3

Varm opp olivenolje [½ ss | 1 ss] i en stekepanne på middels varme. Stek løk under omrøring i 2-3 min. Tilsett balsamico, sukker [1 ts | 2 ts], vann [1 ss | 2 ss] og en klype salt. Kok under omrøring i 7-8 min. Overfør til en skål og sett til side.

4

Varm opp olivenolje [½ ss | 1 ss] i en stekepanne på middels høy varme. Tilsett svinekjøtt, paprika, tomat og salt [½ ts | 1 ts] og stek i 1-2 min. Tilsett hvitløk og worcestersaus og stek i 4-5 min.

5

Tilsett poteter, halvparten av vårløken og spinat til stekepannen. Bland godt.

6

Anrett kjøtt og grønnsaker i dype tallerkener og topp med karamellisert løk. Hell over en skvett persillerømme og strø over resterende vårløk og persille.