topBanner
American style pizza

American style pizza

med kjøttdeig & grønne tomater

Man kan lage pizza på mange måter. Denne American style-pizzaen med kjøttdeig får en digg grillsmak fra BBQ-sausen. En annerledes topping med sprø, marinerte grønne tomater som serveres rå på pizzaen.

Tags:Barnevennlig
Allergener:HveteMelkSennepSulfitter

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid25 minutes
25 minutes
VanskelighetsgradMedium
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

1 stk

Pizzadeig

(InneholderHvete)

250 g

Kjøttdeig

50 g

Revet mozzarella

(InneholderMelk)

60 g

BBQ-saus

(InneholderSennep, Sulfitter)

1 stk

Rødløk

1 stk

Tomat

4 g

Panamat

1 stk

Grønn tomat

2 stk

Hvitløk

½ boks

Hakkede tomater m. hvitløk & løk

Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Energi (kj)4003 kj
Kalorier957 kcal
Fett27.17 g
Mettet fett10.23 g
Karbohydrater112.44 g
Sukker20.54 g
Protein48.93 g
Natrium6.987 mg
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Sett ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skjær rødløk i tynne, halve skiver. Finhakk hvitløk.

2

Varm opp en skvett olivenolje* i en stor stekepanne på middels høy varme. Stek kjøttdeig i 2-4 min, eller til brunet.

3

Tilsett hakkede tomater [1/2 pakke, 2P], hvitløk og panamat, og stek i 1-2 min, eller til lett tyknet. Krydre med en klype salt og pepper. VIKTIG: Kjøttdeigen er ferdig når kjøttet er gjennomstekt og uten antydninger av rødt.

4

Rull ut pizzadeig (og medfølgende bakepapir) på et stekebrett. Fordel kjøttsaus på deigen, og topp med rødløk. Drypp over BBQ-saus, og dryss over revet mozzarella. Bak pizza i ovnen i 14-16 min. TIPS: Hold et godt øye med pizzaen så den ikke brenner seg!

5

Finhakk tomat. Bland en skvett olivenolje med en klype salt og pepper* i en skål.

6

Skjær pizza i passende stykker. Topp med tomat.