HelloFreshIconChevronRightSmallMatkasseIconChevronRightSmallVerdens Bedste Ribbeburger

Verdens beste ribbeburger

servert med surkål, sennepsdressing og eple
servert med surkål, sennepsdressing og eple

Dette trenger du

8 skiver Ribbe | 2 Epler skåret i tynne båter | 70g Sylteagurk | 300g Surkål
4 ss Majones | 4 ss Creme fraiche | 1 ts Dijonsennep | 1 ss Grov sennep
Salt og pepper | 4 Rundstykker/hamburgerbrød

Tilberedningstid

35 min

Antall personer

4

Tilberedningstid

35 min

Antall personer

4

Sånn gjør du det

Trinn 1: Forvarm ovnen til 150°C. Varm surkålen i en liten gryte. Ta av svoren og legg den ved siden av ribba i ovnen. Varm ribba i 10-15 minutter. Ta ut kjøttet og skrur opp varmen til 200°C for å gi svoren litt ekstra temperatur i noen minutter.

Trinn 2: Rør majonesen sammen med de to typene sennep og tilsett creme fraiche, salt og pepper.

Trinn 3: Varm rundstykkene / hamburgerbrødene i 5 minutter, og smør dem deretter med dressing.

Trinn 4: Fordel ribbeskivene og topp dem med surkål, eplebåter, sylteagurk og avslutt med svoren fra ribba.

Akkurat spist?

Last ned oppskriften på ribbeburger og lag den senere.
Last ned oppskriften på ribbeburger og lag den senere.