HelloFreshIconChevronRightSmallMatkasseIconChevronRightSmallFrittata Med Mozzarella

Italiensk frittata med mozzarella & basilikum

Servert med cherrytomater og ruccula
Servert med cherrytomater og ruccola

Dette trenger du

1 Løk | 4 Hvitløksfedd | 400g Kokte poteter | 8 Egg
1dl Melk | 150g Revet Mozzarella | 1 ts Tørket timian | 20g Basilikum | 400g Cherrytomater | 100g Ruccula
Salt og pepper

Tilberedningstid

40 min

Antall personer

4

Tilberedningstid

40 min

Antall personer

4

Sånn gjør du det

Trinn 1: Forvarm ovnen til 200C/180°C (varmluft). Finhakk løk, hvitløk og basilikum, og skjær potetene i terninger. Spar noen hele blader basilikum til servering.

Trinn 2: Varm en stor stekepanne på middels varme og tilsett litt olivenolje. Stek løk og hvitløk i 2-3 minutter. Tilsett timian og poteter og stek videre i 4-5 minutter. Hell potetblandingen over i en ildfast form.

Trinn 3: Pisk egg, basilikum, melk og en stor klype salt og pepper godt sammen. Hell eggeblandingen over potetene og fordel revet mozarella på toppen. Sett den ildfaste formen i ovnen og stek i 30-35 minutter.

Trinn 4: Skjær cherrytomatene i terninger og grovhakk rucculaen. Blant dette med balsamico og smak til med salt og pepper.

Akkurat spist?

Last ned oppskriften på italiensk frittata og lag den senere.
Last ned oppskriften på italiensk frittata og lag den senere.