HelloFreshIconChevronRightSmallMatkasseIconChevronRightSmallEggewrap

Eggewrap

med surkål, røkelaks og avokado
med surkål, røkelaks og avokado

Dette trenger du

6 st Egg (store) | 4 ss Surkål | 2 Avokado | 50g Spinat | 400g Røkelaks
1 Sitron | 200g Creme fraiche | Salt og pepper

Tilberedningstid

20 min

Antall personer

4

Tilberedningstid

20 min

Antall personer

4

Sånn gjør du det

Trinn 1: Pisk eggene med salt og pepper. Varm en panne på lav til middels varme med litt smør.

Trinn 2: Stek ¼ av eggeblandingen på pannen i 5-6 minutter. I motsetning til måten du ville steke vanlige pannekaker på, skal disse bare stekes på en side. Fortsett med resten av eggeblandingen inntil du har 4 eggewraps.

Trinn 3: Del avokadoen i to, fjern stenen og skjær avokadoen i tynne skiver. Grovhakk deretter spinaten og skjær sitronen i båter.

Trinn 4: Dekk eggewrapsene med creme fraiche, spinat, avokado, surkål, røkelaks og litt sitron.

Akkurat spist?

Last ned oppskriften på eggewrap og lag den senere.
Last ned oppskriften på eggewrap og lag den senere.